keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Kevätsiivous kuvallisena

Kiitos Juhon, keväiset ongelmat ovat nyt himpun helpommin hahmotettavissa. Seitsemän ongelman vuoksi ei vielä tohtinut oikeampaa topoa tehdä. Ehkäpä tuonnempana, jos vaikka lisäisi läheisen lammen rannalla olevien seinämien ongelmat samaan viritelmään. Jälkimmäiset ovat tosin jonninverran hajallaan...no saapas nähdä.

Niin ja jos tykästää käydä kokeilemassa alla olevia, niin paikkahan on tässä. Ja auto kannattaa jättää tälle parkkipaikalle. Toki voi myös kokeilla onneaan ja jättää auton kallion kohdalla olevalle bussipysäkille. Allekirjoittanut ei ole vielä saanut yrityksistä huolimatta sakkoja.





Vertillä
1. Luuta 6b (assis), vasen kulma
2. Moppi 6b (assis), halkeamaa seuraillen toppiin
3. Kevätsiivous 6b, halkeamien välissä (lähtöotteen muokkaantumisen myötä ei ole kiivetty directinä vaan oikea käsi hyllyn vasemmasta laidasta och så vidare)
4. Imuri 6b, lähtö kädet hyllyltä ja isoa halkeamaa ylös
5. Riepu 6b, oikea kulma ilman edellisen otteita



Släbillä
6. Swep 6b, vähän terävää
7. Metamorfoosi 6b, pikkukuusien välistä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no olipa ihan mukavia ongelmia. voi olla, että greidaus ei ihan jokaisella reitillä ole kohdillaan ;). vai onko toi 6b keskiarvo?

Olli kirjoitti...

Ai joku on käynyt tuolla. Hupaisaa. Mutta emmä oikeesti osaa sanoa noista ongelmista muuta kuin että pari helppoa ja pari hankalampaa ja loput väliltä. Helpot ja hankalat tietty aika subjektiivisia käsitteitä. Ehdota toki osuvampia greidejä. Mikäs sen hauskempaa.