perjantai 6. toukokuuta 2011

Vielä ehtii ennen ötököitä

Aika hienoa. Puoli yhteentoista näkee jalikset, ensi viikolla varmaan jo yhteentoista. Eli vihdoinkin pääsee roikkumaan kiville. Tänään käväisin lähimestassa, Ronsuntaipaleella ja nimenomaan tossa seinällä. Kivi on vähän raffia, mutta muuten ihan ok. Korkeutta on sopivasti, että pääsee oikeasti jo vähän kiipeämään ja alastulo on tasainen notta uskaltaa tipahtaa huoletta.

Yllätin itteni kiipeämällä kaikki ekalla, paitsi släbin kaksi linjaa. Ja hitto, melkeinpä väittäisin niiden olevan jopa vaikeampia kuin aluksi greidasin. Swep ei mennyt ollenkaan. Itseasiassa kiveen kiinni pääseminenkin oli jo haasteellista. Ja Metamorfoosikin vaati aika monta yrkkää, huomattavasti enemmän kuin vaikka Mr. Bobby viime perjantaina. Että ehkä se voi sittenkin alkaa seiskalla. En tiiä. Onkohon kukaan käynyt kiipeämässä juurikin noita kahta släbiä? Olisi kiva kuulla mielipidettä linjoista.

Edit 11.5 Juho vahvisti Swepin 7A:ksi, Metamorfoosi jäi vielä toistamatta, mutta ei kai greidiarvaus kauksi ole mennyt. Lisäksi Juholta tuli hyvää yrkkää Kevätsiivouksen suoraan aloitukseen, ei ihan mennyt. Onnistumisen jälkeen alkanee seiskalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

viittisitköhän päivittää vaikka 27cragsiin Murron kiven topoja? Noi linkit siellä googlemapissa ei toimi...

-Mika.

Olli kirjoitti...

Oho katos. Voisin yrittää kaivella arkistoja jos vanha topo löytyisi. 27cragsiinkin voisi törkätä, vaan ei löydy kuvia kivestä tähän hätään ja en tiedä millon meen seuraavan kerran. Jos joku muu on keuruun kiveä kuvannut niin ei muuta kun 27cragsiin niin piirtelen linjat kohdilleen.